Uzdravte své emoce a uzdravíte si život

Jednodenní kurz EFT a Sebevědomí 26.3.2011- obsazeno

01.02.2011 14:05

Jestliže nemáte nikoho, kdo by vám potvrdil, že jste hodni lásky a že jste hodnotní, dokážete věřit, že si lásku skutečně zasloužíte a že jste cenní?

Pokud chcete prožít odpověď  samozřejmě ano  a upřímně to také tak cítit, přijďte zkusit změnu na "vlastní kůži". Během jednoho dne se naučíte stručné základy EFT a další techniky, které pomohou změnit vaše sebehodnocení. Pochopíte jak vzniká "nízké sebevědomí", co to vlastně je a jak s ním pracovat pro okamžitou změnu. Nenabízím zázračnou změnu "mávnutím proutku", naučíte se ale velmi rychle eliminovat špatné pocity ze sebe, pocity viny a zlepší se vaše sebepřijetí. Jako vedlejší bonus ke změně vašeho sebevědomí se vám začnou zlepšovat i vztahy - budete více milovatelní, větší úspěchy v práci - přestanete se podceňovat a budete schopni přijmout pochvalu, uznání, odměnu i lásku. 

Na kurzu se naučíte stručné základy EFT,  budeme prakticky měnit vaše nastavení  z malé sebehodnoty na zdravé sebevědomí a dostanete manuál pro další práci na sobě. 

 

Malé sebevědomí je jen vaše dovednost "cítit se špatně" v určitých momentech. Na kurzu se naučíte jak směrovat svoje přesvědčení a zaměření ze svých chyb a nedostatků ke skvělým dovednostem a lepší sebehodnotě. Povíme si, jak sami sebe "programujete" na malé sebevědomí, jak s tím přestat a začít budovat své zdravé sebevědomí. Naučíte se pomocí EFT "gumovat" vaše špatné pocity a myšlenky ať už se jedná o vaši současnou situaci nebo minulou, kde jste se naučili nemít sami sebe rádi. Prožijete posun v sebeprožívání k lepšímu a budete i nadále moci čerpat z manuálu a prožitků na semináři, abyste i později mohli na sobě měnit, co měnit chcete.

Pomohu vám abyste měli rádi i své tělo a jméno takové jaké je. Už nebudete muset .........(dosaďte sami) abyste byli milovatelní, hodnotní, respektovaní, oblíbení, úspěšní. Dokážete si sebe představit jako člověka sebevědomého, k sobě laskavého? Stačí málo, ukáži vám jak na to.

Jenom šťastní a sebevědomí lidé dělají šťastná rozhodnutí o svém dalším osudu. Přidejte se k nim i vy!

 VÍCE INFORMACÍ K NÁPLNI  KURZU V SEKCI "KALENDÁŘ AKCÍ"

Cena kurzu: Kč 1200,- 

Přihlášky a případné dotazy: alice.blaho@atlas.cz

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode