Uzdravte své emoce a uzdravíte si život

Kurz základů EFT nový termín připravujeme

05.05.2010 00:02

 

Termín konání:  připravujeme -  nový termín v Českých Budějovicích

Jednodenní Kurz základů EFT je určen pro každého, kdo se chce naučit požívat  EFT pro svoji potřebu. Naučíte se správný "poklep" na meridiánové body v základní receptuře, dozvíte se jak sami sebe sabotujeme a proč nedosahujeme vůlí svých cílů, přestože máme znalosti i schopnosti jich dosáhnout,  jak správně sestavit prohlášení aby byla účinná, jak najít "tu" příčinu mého problému a jak se testuje stupeň emočního zatížení energetického systému. Naučíte se Techniku osobního klidu sestavenou tvůrcem metody Gary Craigem jako základ pro docílení vnitrní pohody a míru.  Dostanete  pracovní manuál EFT spolu se základními okruhy témat, jež je třeba uzdravit pomocí EFT, aby jste byli zdraví, úspěšní a šťastní. A na závěr si povíme o Zákonu přitažlivosti z filmu Tajemství (za jakých okolností nám nemůže fungovat a jak EFT pomůže změnit vše potřebné k tomu, aby fungoval), a proč někdy afirmace a pozitivní myšlení nefungují.  

Pro koho je tento jednodenní kurz vhodný?

- kdo se chce naučit pomáhat sám sobě

- kdo se chce blíže seznámit s metodou EFT a vědět jak vznikla, jak funguje a v čem spočívá její úspěch

- kdo má zájem o svůj osobní růst a chce pochopit, proč se mu dějí nepříjemnosti v životě a zároveň se naučit způsob jak je eliminovat 

- kdo chce zlepšit své zdraví, vztahy, práci, finance atd.

- kdo chce opravdu mít rád sebe a  chce si zvýšit sebevědomí 

- kdo chce znát příčinu svých problémů

 

Po kurzu zvládnete sami sobě pomoci od zdravotních potíží například bolestí zad, kloubů, hlavy, také alergií, migrén, nepříjemných psychických stavů a také třeba od emocí jako např. smutku, vzteku, lítosti, ale i závislostí na sladlém, přejídání, kouření. Součástí Kurzu základů EFT je i pracovní manuál, podle kterého můžete dál sami na sobě pokračovat doma.
Tento kurz neopravňuje k terapeutické činnosti a není náhražkou za lékařskou péči. I přestože často, v souvislosti s používáním metody EFT, dochází ke zlepšení nebo vymizení symptomů nemoci, vysazení léků předem konzultujte s ošetřujícím lékařem.
 
Cena Kč 1700,-
 
 
Přihlásit se můžete zde
 
Příklady, kde si můžete pomoci sami sobě  po absolvování kurzu:
 

 bolesti kloubů, svalů

 deprese  fobie
 strachy  partnerské problémy   nadváha 
 astma  sebevědomí  bolesti hlavy
 nespavost   zlost  bolestná ztráta
 alergie   kouření

 nemoci zažívání                                  

 dětské problémy   úzkosti  závislosti 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode