Uzdravte své emoce a uzdravíte si život

WORKSHOPY EFT PODZIM 2011

12.09.2011 23:28

Workshopy jsou cca 3 hodinové EFT terapie ve skupince 5-10 účastníků, ve velmi vyjímečných případech se může účastnit i více lidí. Výhodou je síla a podpora skupiny, menší finanční náklady na terapii pro účastníka, inspirace v práci na svém osobnostním růstu a praxe s EFT pro své vlastní užití.

Témata pro práci s EFT jsou předem dána a bude se pracovat jak s klasickým EFT, tak i Faster EFT, případně dalšími technikami (meditace, NLP cvičení, vizualizace, konstelační etudy). Kdo si chce zachovat své vlastní soukromí, nemusí vůbec o svých problémech hovořit před ostatními, a přesto se i tak zmírní jeho stres a intenzita problému.

JEDNOTNÉ VSTUPNÉ  300 KČ,  OD 18 HOD. DO CCA 20:30 HOD.,  Přihlášky zde

29.9.2011 Štěstí je v nás

poslední dvě volná místa

Při vašem narození vám nikdo neřekl, že účelem vašeho života je být a cítit se šťastný. Mnohdy ani lidé neví, co to ve skutečnosti znamená. Honíme se za vyšším platem, lepším místem, krásnou dovolenou, novějším autem...anebo naopak čekáme až.....potkáme toho pravého partnera, až se zlepší mé sebevědomí, až konečně politici přestanou krást, až se mi manžel začne více věnovat a rozumět mi, až až až... naučili jsme se nebýt šťastni, protože okolnosti nám nejsou nakloněny. Čekáme až se NĚCO stane abychom si konečně dovolili naplňovat naše sny, začali žít s pocitem štěstí a svým čekáním promarníme spoustu let. S EFT nemusíte žít své podmíněné štěstí a čekat až se venku něco změní. Nemusíte už dál dovolovat okolnostem, aby rozhodovaly o vašem pocitu a životu. Pojďte v sobě objevit svůj vlastní zdroj štěstí, přijďte naplnit svůj účel "být a tvořit štěstí". Okolnosti se pak přizpůsobí vám :-)

 

20.10.2011 Zdraví

Jak souvisí emoce s naším zdravím? Používáme k tomu různá rčení např. "Leze mi to krkem", "Mám tě plné zuby", "Ten mi ale hnul žlučí" a pak se divíme, když nám příslušné místo na těle onemocní. Společně budeme uvolňovat emoce postihující a ukládající se v našich orgánech, aby se mohl obnovit v těle přirozený energetický tok, budeme jej detoxikovat od zplodin z venkovního i vnitřního prostředí. Odměnou nám bude úleva, příjemný pocit lehkosti v těle a nastartovaný přirozený samouzdravovací proces.

 

10.11.2011 Peníze léčí

Když se nám nedostává peněz, cítíme se chudí, naše duše se cítí spoutaná, pod tlakem, nesvobodná a nemůže tvořit. Naučili jsme se v průběhu svého života mnoho škodlivých a blokujících přesvědčení "bohatí jsou jen lumpové", "peníze kazí charakter", "pro mě není nikdy dost", "vydělat peníze stojí dřinu" apod. Společně se podíváme na Zákon přitažlivosti, naše přesvědčení a nízkou sebehodnotu, abychom mohli uvolnit vše, co nám stojí v cestě k bohatství a hojnosti. Představte si, jak byste se cítili s hojností peněz-svobodní, uvolnění, v bezpečí se zajištěnými životními potřebami, se svobodou ve výběru nákupu pro potěchu ducha... cítíte ty příjemné pocity? Přijďte si je posílit a poťukat, aby mohly peníze léčit i vás :-)

 

8.12. 2011 Stres

Stres má mnoho názvů, vysvětlení a způsobů jak mu čelit. Jednoduchá definice Faster EFT zní: stres je reakce těla na vnímání. Je to naučená schopnost cítit se v určité situaci špatně za pomoci našich orgánů. Není to porucha v těle, je to vaše naprogramování "jak se cítit". Stres opotřebovává tělo a zabíjí ho. Najděte co vás stresuje a spolu s EFTzměníme vaši reakci. Uzdravíte co držíte v sobě, uzdravíte svoje vnímání. Tělo vám poděkuje, vnitřní klid a radost vás ozdraví a omladí.

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode